Korisničko ime: Lozinka:
O Toyoti » Toyota kvalitet
Od ovog trenutka, Želim da se ujedinimo i zajednickim snagama pronademo nacin da stvorimo superiorna vozila.

Kiichiro Toyoda
Osnivac, Toyota Motor Corporation, May 1939

Ništa nije toliko dobro da ne može biti bolje. Zato mi neprekidno težimo da budemo bolji u svemu što radimo. Ovo nije samo moto ili parola koju proklamujemo, a kasnije zaboravimo na nju. To je prosto nacin na koji mi radimo. Mi zato imamo i rijec „kaizen“. Ona znaci stalno poboljšanje i osnovni je princip koji nas vodi ka postizanju našeg cilja potpunog kvaliteta.

Posvecenost kvalitetu daje stvarne rezultate “ rezultate koji poboljšavaju kvalitet vašeg života. Mi to znamo, jer ste nam baš vi to rekli, stalno dajuci visoke ocjene Toyoti u nezavisnim istraživanjima zadovoljstva kupaca. Ovo je takode očgledno na osnovu izvanrednih rezultata koje Toyota postiže na Euro NCAP bezbjedonosnim testovima. Povrh svega, mi to znamo, jer nam je posao da kupac bude zadovoljan i ponosan vlasnik vozila od samog trenutka kupovine pa sve dok ga jednog dana ne proda.

Zašto je to bitno za vas ? Svaki put kada sjednete za upravljac vaše Toyote i upalite motor, iskusićete osjećaj potpunog povjerenja. Povjerenja koje proizilazi iz čnjenice da je automobil koji vozite dizajniran i konstruisan od strane ljudi kojima su na umu prvenstveno bili najviši standardi kvaliteta i pouzdanosti. Za Toyotu, kvalitet nije samo obećanje, vec načn života.