Korisničko ime: Lozinka:

Novi Aygo

Odvažan stil

Istaknite se s novim svježim i živahnim dizajnom modela AYGO. Razvili smo privlačan novi dizajn, koji uključuje odvažno prednje x lice, dramatične, ali živahne linije i odvažan 'double bubble' krov u pet paketa opreme: x, x-play, x-cite, x-clusiv i x-wave.

Prilagodljivi dizajn

Prilagodite svoj automobil s naša 2 vanjska stilska paketa dostupna na x-play! Istaknite se sa OUTstand, obojite vaše prednje x lice, prednji X nosač, difuzor i krov u jednu od kontrastnih boja. Ili ako preferirate više suptilne kombinacije, zasvijetlite sa OUTglow, dodajte Red Pop ili Shiny Silver letvice prednjeg i zadnjeg branika, te u donji dio bočnih vrata (plus opciju Red Pop krova). Prilagođavanje vašeg modela AYGO je lako!

Okretan i prostran

Naši inženjeri su dali sve od sebe. AYGO je možda kompaktan izvana, ali njegova pametna konstrukcija znači da je izuzetno prostran iznutra, s prostorom za četiri osobe i puno prtljage. Novo ogibljenje modela AYGO osigurava još uglađeniju vožnju, a zahvaljujući radijusu okretanja od 4,8 metara, niti jedna cesta nije preuska, niti jedna krivina nije preoštra. Zapravo, s okretnim upravljanjem modela AYGO svako putovanje predstavlja zabavu.

Zabava u vožnji bez velikih računa

Naši inženjeri su već učinkovit trocilindrični motor poslali u teretanu, radi poboljšavanja disanja motora i smanjenja unutrašnjeg trenja. Stoga ima još brži odziv na gas i nudi još više zabave u vožnji, dok niske CO2emisije znači niži porez, a niska potrošnja goriva uštedu novca.