Korisničko ime: Lozinka:

Novi Auris

Dinamican dizajn
Spreman na sve je najbolji opis izgleda nove Toyote Auris. To je dio novog dinamicnijeg dizajnerskog jezika. Iako svi modeli Aurisa dijele jednako uvjerljiv dizajn.

Prostor za svjeze ideje
Novi Toyota Auris je automobil napravljen za vozaca, ali takodje moze da sluzi i kao praktican nosac prtljaga sa mnostvom genijalnih rjesenja za smjestaj vasih sitnica. Dodatnu fleksibilnost omogucava prtljaznik u dva nivoa i preklapanje zadnjih sjedista u razmjeri 60:40. Sve verzije, imaju povecanu zapreminu prtljaznika od 360 litara.

Dozivite inovativnost
Bez obzira da li je u pitanju najmodernija tehnologija poput Toyota Touch & Go sistema, Follow-me-home farova - uvijek ima jos prostora za nove ideje.

Ocekujte premium kvalitet
Visokokvalitetna zavrsna obrada i prefinjeni materijali stvaraju atmosferu dobrodoslice cim zakoracite u novi Auris: napa koza na upravljacu, besprekorni srebrni detalji, kao i otmeni karbonski elementi i homiranu umeci.

Dinamicno iskustvo voznje
Novi Auris ima monge prednosti u vidu poboljsanja ogibljenja, upravljanja, polozaja vozaca, rasporeda tezine, kao i vece cvrstoce karoserije.Sve zajedno, to dovodi do udobnije i agilnije voznje.